top of page
флорист, декоратор сватба, булчински букет, сватбена декорация, сватба, сватбена украса, декорация за сватба, украса маса, аранжировки за сватба, цветя за сватба, декорация изнесен ритуал, декорация от цветя, сватбена декорация по цвят, сватбена декорация по тема, сватбени аранжировки

За нас

 

 

Благодаря Ви, за интереса към нашия сайт. Казвам се Мила Стоянова. За мен красотата в природата винаги е била извор на вдъхновение. То ме отведе да завърша Ландшафтна архитектура в България и да замина на специализация в Холандия по Horticulturе в Has Den Bosch.

През 2007 г. основах Mille Flowers за да бъда част от вълшебството наречено сватбена декорация. За мен е истинско удоволствие и предизвикателство да създавам и изпълнявам декорацията за Вашият специален ден, всеки път неповторима и различна, съобразена с Вашата индивидуалност и сбъдването на Вашата мечта. Заедно с моят екип с гордост пресъздаваме нестандартни и оригинални идеи в проектите ми, отличаващи всяко наше събитие.

Вдъхновена от многобройните ми срещи и разговори с Вас бъдещите булки стартирахме 2016г. с един нов, дългоочакван проект - ателие за булчински рокли Mille Bridal.  Спрели сме се на брандове, които са нови за България и имат утвърдено име с доказано качество на Европейският и Световен пазар.

bottom of page