Какво да имаме предвид при планирането


Скъпи приятели,

Често ми се случва разговаряйки с вас, да стигнем до ситуация, в която мечтаното от вас събитие не се вписва в бюджета ви. Днес искам да споделя с вас три основни стъпки при планирането на бюджета на дадено събитие. Освен ако той е неограничен е хубаво да имате в предвид следните важни насоки:


Очаквания - Обичам красивите и вдъхновяващи снимки, както предполагам и всички вие. Това, което трябва да имаме в предвид е, че когато ги разглеждаме е хубаво да извадим от тях елементите, които можем да си позволим, вместо да искаме да имаме всичките. Преценете кое е най-важно за вас : локацията, осветлението, декорацията, заснемането или тоалетите и това е мястото, на което да отделите по-голямата част от бюджета си. Седнете и наистина помислете, кое е нещото което ви отразява вас лично най-добре.


Съобразете сезона - Често виждам булки, които търсят начин да им се достави ‘любимото‘ цвете, което не съответства сезона. Това е чудесно ако бюджета ви го позволява. Имайте предвид, че сезонните цветя са на по-достъпна цена. Обърнете внимание на това, когато разговаряте с вашият флорист.


Осветете го – Осветлението е чудесен и ефективен начин да се промени атмосферата.


Изберете правилното място - Когато избирате място за вашето събитие, обърнете специално внимание на елементите на интериора или екстериора. Стилно оформеното пространство има нужда от съвсем малко допълнителни детайли.

Featured Posts
Recent Posts