Какво да имаме предвид при планирането

February 11, 2016

Скъпи приятели,

 

Често ми се случва разговаряйки с вас, да стигнем до ситуация, в която мечтаното от вас събитие не се вписва в бюджета ви. Днес искам да споделя с вас три основни стъпки при планирането на бюджета на дадено събитие. Освен ако той е неограничен е хубаво да имате в предвид следните важни насоки:

 

Очаквания - Обичам красивите и вдъхновяващи снимки, както предполагам и всички вие. Това, което трябва да имаме в предвид е, че когато ги разглеждаме е хубаво да извадим  от тях елементите, които можем да си позволим, вместо да искаме да имаме всичките. Преценете кое е най-важно за вас : локацията, осветлението,  декорацията, заснемането или тоалетите и това е мястото, на което да отделите по-голямата част от бюджета си. Седнете и наистина помислете, кое е нещото което ви отразява вас лично най-добре.

 

Съобразете сезона - Често виждам булки, които търсят начин да им се достави ‘любимото‘ цвете, което не съответства сезона.  Това е чудесно ако бюджета ви го позволява. Имайте предвид, че сезонните цветя са на по-достъпна цена. Обърнете внимание на това, когато разговаряте с вашият флорист.

 

Осветете го – Осветлението е чудесен и ефективен начин да се промени атмосферата.

 

Изберете правилното място - Когато избирате място за вашето събитие, обърнете специално внимание на елементите на интериора или екстериора. Стилно оформеното пространство има нужда от съвсем малко допълнителни детайли.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Какво да имаме предвид при планирането

February 11, 2016

1/1
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
© 2007-2020 Mille Flowers.   |