6 идеи как да разположим местата на гостите за церемонията

Вместо да правите редовете, които всички ще очакват, бъдете креативни и нестандартни със съвсем различно разпределение на местата за сядане на гостите. За тях ще бъде едновременно удоволствие и забавление.

Имайте предвид, че при традиционния начин за оформление на церемонията, местата за сядане сочат напред и се знае къде точно младоженците ще се позиционират. Алтернативни оформления могат да оставят гостите да гадаят, къде ще са най-добрите места, също така, някои хора неизбежно ще бъдат оставени с по-малко благоприятни места.

Помислете и за това къде ще стоят шаферките и шаферите. В някои от вариантите, може да не остане достатъчно място за всички ваши придружители да стоят заедно с вас, така че те могат лесно да бъдат настанени да седнат в непосредствена близост.

Източник: http://www.bridalguide.com

1. Разполагането на местата за сядане в спираловидна форма създава топла и по- интимна обстановка . За разлика от традиционното кръглото сядане осигурява по-добър визуален аспект за всички, които участват. От друга страна докато стигнат центъра за церемонията младоженците минават в непосредствена близост покрай всички гости.


2. Ако се има предвид точния брой на гостите за да се създаде правилна форма и се уверите, че всички имат добра видимост кръговото разполагане е един интересен вариант, при който се използва пълноценно цялото пространство

3. Разполагането в полукръг е по-лесният, алтернативен вариант на пълният кръг..

4. При квадратната форма разположете олтара в центъра на пространството, след което разположете равномерно от четирите страни, така че да бъдете заобиколени от близките си хора.


5. Оформление във формата на триъгълник е подходящо когато имаме интересен архитектурен елемент или природна даденост, които искаме да включим и подчертаем като детайл от сватбената церемония.

6. Понякога, когато пространството е тясно, но пък има интересна локация за церемонията, го адаптираме според наличните параметри и разполагаме местата за сядане от двете страни по дължината на пътеката. Така се създава дълбочина и интересна перспектива.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
флорист, декоратор сватба, булчински букет, сватбена декорация, сватба, сватбена украса, декорация за сватба, украса маса, аранжировки за сватба, цветя за сватба, декорация изнесен ритуал, декорация от цветя, сватбена декорация по цвят, сватбена декорация по тема, сватбени аранжировки