top of page

6 идеи как да разположим местата на гостите за церемонията

Вместо да правите редовете, които всички ще очакват, бъдете креативни и нестандартни със съвсем различно разпределение на местата за сядане на гостите. За тях ще бъде едновременно удоволствие и забавление.

Имайте предвид, че при традиционния начин за оформление на церемонията, местата за сядане сочат напред и се знае къде точно младоженците ще се позиционират. Алтернативни оформления могат да оставят гостите да гадаят, къде ще са най-добрите места, също така, някои хора неизбежно ще бъдат оставени с по-малко благоприятни места.

Помислете и за това къде ще стоят шаферките и шаферите. В някои от вариантите, може да не остане достатъчно място за всички ваши придружители да стоят заедно с вас, така че те могат лесно да бъдат настанени да седнат в непосредствена близост.

Източник: http://www.bridalguide.com

1. Разполагането на местата за сядане в спираловидна форма създава топла и по- интимна обстановка . За разлика от традиционното кръглото сядане осигурява по-добър визуален аспект за всички, които участват. От друга страна докато стигнат центъра за церемонията младоженците минават в непосредствена близост покрай всички гости.


2. Ако се има предвид точния брой на гостите за да се създаде правилна форма и се уверите, че всички имат добра видимост кръговото разполагане е един интересен вариант, при който се използва пълноценно цялото пространство

3. Разполагането в полукръг е по-лесният, алтернативен вариант на пълният кръг..

4. При квадратната форма разположете олтара в центъра на пространството, след което разположете равномерно от четирите страни, така че да бъдете заобиколени от близките си хора.


5. Оформление във формата на триъгълник е подходящо когато имаме интересен архитектурен елемент или природна даденост, които искаме да включим и подчертаем като детайл от сватбената церемония.

6. Понякога, когато пространството е тясно, но пък има интересна локация за церемонията, го адаптираме според наличните параметри и разполагаме местата за сядане от двете страни по дължината на пътеката. Така се създава дълбочина и интересна перспектива.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page