top of page

Защо бижута от цветя


Малко са дамите, които имат куража и самочувствието да изберат нестандартните по дизайн бижута от цветя за своя специален повод, но истината е, че си заслужава. Всяко колие, обеци, гривна, пръстен, брошка или диадема от свежи цветя се измисля като дизайн и форма, така че да подхожда на тоалета и стила на притежателката си. Можем да ги използваме еднократно, но ефекта който предизвикват, усещането, че сме дръзки и единствени е чувство, което е прекрасно според мен да се преживее.


Ако искате да проявите креативност, изразявайки себе си по различен начин извън стандартното и стереотипното, да се почувствате единствени моят съвет е да изберете бижута от цветя.


Как да включите бижутата от цветя в гардероба си? Първо не мислете, че те са различни от всяко друго колие или гривна, с което разполагате. Всъщност, дори просто да ги добавите към някой от любимите си тоалети те могат да им вдъхнат нов живот. Чудесно си хармонират с изчистени линии и десен, на чиито фон се открояват най-добре. Бижутата от свежи цветя са различен и впечатляващ начин да асоциирате вашата индивидуалност.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page