top of page

...Ние  вярваме, че всяко събитие има своята история и че то трябва да бъде толкова неповторимо, както хората за които е създадено. Mille Flowers е специализирана в областта на изящната декорация и флорален дизайн от цветя, обединявайки в едно цветове, форми и текстури, емоционалните и индивидуалните  характеристики на клиентите си, по пътя на създаването на едно наистина запомнящо се събитие.

Независимо дали става дума за сватба, фирмено тържество, интимна вечеря с приятели или семеен празник, нашата цел е да направим Вашата идея още по-завладяваща. Креативния ни екип ще Ви помогне да направите най - правилният избор, съобразен с Вашите желания и бюджет. Основен ангажимент на MilleFlowers са качеството, вниманието към детайла и иновативноста, които ще превърнат Вашата визия в мечтаната реалност.
Всяко събитие има индивидуалност - нека ние Ви помогнем да пресъздадете Вашата...!

 

" Мила Стоянова, майсторка не само на красиви букети, но и на бижута и гривни от цветя в студиото на " Моето семейство". Усмивката й е уникална - вероятно е дошла от цветята, с които работи..."

Моето Семейство,

програма "Хр.Ботев" на БНР

 

"От цялото си сърце ти благодаря, че беше част от моя импровизиран, но важен празник. Вярвам, че си оставила малко от своята магия в цветята ни и сигурна съм, че ще ни е шарен и красив животът занапред пак заради теб! Още веднъж ти благодаря за прекрасният ден!"

Дани

 

"Благодарим много на теб и на твоя екип, че направихте нашия празник изключително красив и незабравим! Всичко беше страхотно - от арката до цветята в залата и всички други детайли и надмина представите ни!"

Вероника и Митко

 

"Здравей Мила, 

С Коци искаме от все сърце да ти благодарим за невероятния начин по който украси нашата сватба! Всичко беше много изпипано и приказно красиво и точно в стила, който ни се искаше :) .Получихме и страхотни отзиви и от гостите :).  Беше страхотна и неповторима сватба! Благодарим ти, че допринесе за това! :)

С много поздрави и пожелания да си все така вдъхновена в това, което правиш!"

Поли и Коци

 

” ...Страхотните ти идеи и предложения ми помогнаха да добия реален и ясен израз на желанията и представите ми. Започвайки от най-красивия и интересен булчински букет на света, до всички малки детайли, които беше изработила, моят ден се превърна в приказка. Благодаря ти...”

Силвия Дякова

 

" Хареса ни, че развиваше нашите идеи и в същото време ги доусъвършенства от гледната точка на творец. Прекрасно е, че обичаш това което правиш и то си личи! "

Митко и Ели Тодорови

"Благодарим на Mille Flowers и Mila Stoyanova за приказната декорация, която омагьоса всички и ни прехвърли в стилен романтичен филм"

Алена Илчева

"Мила, украсата беше приказна и съм много щастлива...:)!!!обожавам си букета, толкова беше красив, че нямам думи!!! "  

Мария Димитров

"Мила, искрено благодарим за всичко! Направи още по-вълнуващ, красив и незабравим нашият празник! Беше истинска радост за окото за нас и всички наши близки и те поздравявам и от тях. Много се развълнувах когато видях арката и цялата градина, а залата беше наистина приказна! Още веднъж благодаря за сбъднатите фантазии, за търпението, за професионализма, съветите и идеите, за усета, за всичко! Винаги си личи, когато нещата се правят от сърце. Беше истинско удоволствие от началото до края!” 

Диляна Кондева

„Мила, ти си истинска фея! Благодаря за всичко!”

Теодора Тенчева

„Благодаря ти Мила, направи ме най-щастливата!”

Ели Недкова

"Мила, всичко беше прекрасно! Безкрайни благодарности!”  

Сара

"Много ти благодаря, Мила, за това, че превърна празника ни в една вълшебна приказка!Всичко беше прекрасно!! И украсата и букета ми бяха невероятно красиви! Надминаха всичките ни очаквания! Гостите ни също бяха възхитени! Голямо благодаря още веднъж за всичко!”

Аксиния Маринкова

„Искаме да благодарим от сърце за всичко, което направи.Беше невероятно и неповторимо! Мила, очарована съм от декорацията! Беше много различна от всяка друга сватба (нещо, за което много ти благодаря), стилна и нежна!Впечатлена съм как разбра какво искам, без да мога и аз самата да го облека в думи. Чудесна си! Радваме се, че се запознахме и до нови срещи! "

Цвета и Петър

„ Мила, искам специално да ти благодаря за всичко! Страхотно съм изненадана от украсата, от картичките, от моя букет и изобщо от всичко...знаех, че мога да ти имам доверие, но ти надскочи всичките ми очаквания! Благодаря ти! Беше прекрасно!Благодаря ти за професионализма и старанието, които вложи за да създадеш всичко това! "

Нели Кривиралчева

О Т З И В И

bottom of page